.
A+   A-
  |    |  

Neten a Hivatal - Állampolgárok

- lépjen be az elektronikus ügyintézés világába -

ROADSHOW 2015 - Ismerd meg közelebbről az e-közigazgatás lehetőségeit!

Nyomtatóbarát változat

5 különböző egyetemi helyszínen, 5 különböző időpontban várunk Téged, hogy megmutassuk neked az e-közigazgatás által nyújtott szolgáltatásokat. Gyere el és ismerd meg közelebbről azokat az ügytípusokat, amelyeket már az interneten keresztül, otthonról, a fotelből ülve is elintézhetsz!

E-Közigazgatási Roadshow 2015

 


Az egyes helyszíneken megismerheted az OkmányApp és a Webes ügysegéd alkalmazásokat, regisztrálhatsz munkatársainknál az Ügyfélkapun, valamint kipróbálhatod magad, mennyire vagy jártas az e-közigazgatás világában. 

Helyszínek és időpontok: 
 
Budapest Pázmány Péter Katolikus Egyetem 2015. május 11. (hétfő)
Győr Széchenyi István Egyetem 2015. május 12. (kedd)
Miskolc Miskolci Egyetem 2015. május 13. (szerda)
Szeged Szegedi Tudományegyetem 2015. május 14. (csütörtök)
Budapest Nemzeti Közszolgálati Egyetem,
Ludovika fesztivál
2015. május 16. (szombat)
 
Az információs roadshow-n az alábbi szakterületek képviselőivel találkozhatsz:
 
  • A Belügyminisztérium munkatársai az e-közigazgatási területet képviselve bemutatják az e-közigazgatás jelentőségét, előnyeit, felhívják a figyelmet a Neten a Hivatal portálra, melyen az összes e-ügyintézéshez szükséges információ megtalálható.
  • A Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának kollégái által bemutatásra kerülnek azok a szolgáltatások, amelyek gördülékenyebbé és időtakarékosabbá teszik a mindennapos hivatalos ügyintézést ilyen pl. a 1818-as telefonszámon elérhető Kormányzati Ügyfélvonal, a Webes ügysegéd alkalmazás, valamint az OkmányApp nevű applikáció is.
  • Az adott helyszínen illetékes Kormányhivatalok munkatársai által betekintést nyerhetsz az új elektronikus közigazgatási rendszer felépítésébe, megismerheted a Kormányablakok működését, és az ott intézhető ügytípusokat, ügyintézési határidőket.